Kustannustehokas ja esteettinen ilmanvaihtokanava

Ota yhteyttä

Ilmanvaihtokanavat kankaasta

Trakeen Oy myy ja asentaa Prihodan valmistamia ilmanvaihdon kangaskanavia. Kangaskanavat sopivat moniin erilaisiin kohteisiin kuten toimistoihin, liiketiloihin ja teollisuuteen. Kangaskanavilla saadaan aikaan tehokas, tasainen ja vedoton ilmanvaihto. Kangaskanavia on saatavilla eri kokoisina ja muotoisina, jolloin niitä voidaan asentaa ahtaisiinkin tiloihin. Verrattuna perinteisiin ilmanvaihtokanaviin kangaskanavat ovat edullisia ja nopeita asentaa.

 

Kangaskanavan toiminta perustuu materiaalin läpäisevyyteen, jolloin ilmaa voidaan jakaa tasaisesti koko kanavan alalta. Kangaskanavissa käytettävä materiaali on testattu ja se täyttää eri tiloihin asetetut vaatimukset mm. palonkestävyyden ja puhtauden suhteen. Ilmanjakoa voidaan tarvittaessa kohdentaa ja tehostaa erilaisilla rei’ityksillä eikä erillisiä ilmanvaihtoventtiilejä tarvita.

Kustannustehokas ja esteettinen ilmanvaihtokanava

Kangaskanavien kohdalla kustannussäästöjä syntyy useissa eri vaiheissa. Kangaskanavien yhteydessä ei tarvitse asentaa erillisiä ilmanvaihtoventtiilejä, sillä ilmanjako on integroitu kangaskanaviin. Kangaskanavat eivät myöskään tarvitse erillistä eristystä tai äänenvaimennusta. Läpäisevän materiaalin ansiosta kangaskanavat eivät myöskään kerää kondenssivettä. Kangaskanavat on helppo kuljettaa, sillä ne ovat kevyitä ja taittuvat pieneen tilaan. Keveytensä ansiosta kangaskanavat eivät aiheuta lisäkuormaa kattorakenteille. Kangaskanavia on saatavilla eri väreissä ja omalla kuvioinnilla, jolloin ne voivat joko toimia mainoksena tai sulautua taustaan. Lisäksi kangaskanavat voidaan puhdistaa helposti imuroimalla ja pesemällä ne pesukoneessa. Tarvittaessa voidaan käyttää desinfiointiainetta.

Kangaskanavan etuja

  • Edullinen investointi

  • Nopea asennus

  • Tasainen ilmavirta

  • Räätälöitävä ulkoasu

  • Kevytrakenteinen

  • Helppo puhdistaa

  • Ei kerää kondessivettä

Myynti ja asennus

Trakeen Oy myy ja asentaa tšekkiläisen Prihodan kehittämiä ja valmistamia kangaskanavia. Toimimme koko Suomen alueella. Prihoda on yksi maailman suurimmista kangaskanavien valmistajista. Tutustu kangaskanavien ominaisuuksiin ja etuihin tarkemmin Prihodan sivuilla tai ota meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja etsimme sopivan ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen. Työntekijämme ovat LVI-alan ammattilaisia ja ovat saaneet kattavan koulutuksen kangaskanavien asentamiseen.

prihoda

Suunnittelijoille uusia mahdollisuuksia

 LVI-alan suunnittelijoille kangaskanava tarjoaa uusia mahdollisuuksia kanavien monimuotoisuuden ja lähes rajattomien värivaihtoehtojen ansiosta. Kangaskanavia on saatavilla eri kokoisina ja muotoisina, jolloin niitä voidaan asentaa ahtaisiinkin tiloihin, nurkkiin tai seinän viereen. Kangaskanavan pinta voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kangaskanavan kuviointi voi toimia mainoksena tai tehosteena tai kanava voi sulautua taustaan. Kangaskanava sopii moniin erilaisiin tiloihin tuomaan uudenlaista ilmettä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää kangaskanavista!