HomEvap ilmankostutin ja ilmanjäähdytin lisäävät asumisviihtyvyyttä

Ota yhteyttä

Parempi sisäilma helposti ja turvallisesti

Trakeen Oy myy ja asentaa HomEvapin valmistamia ilmankostuttimia ja ilmanjäähdyttimiä. Sopiva sisäilman kosteus sekä lämpötila lisäävät asumisviihtyvyyttä. Lisäksi sisäilmankostutin vähentää kuivasta sisäilmasta johtuvia oireita, kuten silmien kutinaa. HomEvap ilmankostutin ja jäähdytin voidaan liittää kaikkiin ilmanvaihtoratkaisuihin. HomEvap sopii sekä koteihin että toimisto- ja liiketiloihin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää HomEvapin tuotteista.

homevap

HomEvap-ilmankostutin

HomEvap-ilmankostutin on turvallinen ja energiaa säästävä ratkaisu tehokkaaseen sisäilman kostuttamiseen. HomEvap-ilmankostutin toimii veden luonnollisen höyrystymisen periaatteella. Kuiva ilma kulkee vettä sitovan suodattimen läpi ja imee itseensä kosteutta. Tämä alentaa ilman lämpötilaa ja lisää suhteellista kosteutta. Prosessi on hyvin tehokas ja kuluttaa vain vähän energiaa ja vettä. Kostuttimen terveellisen ja turvallisen toimimisen takaa Legiosafe®-vedensuodatin. Sisäänrakennettu lämmitin lisää tarvittaessa laitteen tehoa. HomEvap on mahdollista asentaa sekä uusiin että vanhoihin kohteisiin, sillä laite voidaan asentaa jo olemassa olevaan ilmanvaihtokanavaan. Ilmankostutin toimii automaattisesti eikä se vaadi jatkuvaa huoltoa.

 • Liitetään ilmanvaihtojärjestelmään

 • Toimii automaattisesti

 • Hiljainen

 • Legionellavapaa

HomEvap-jäähdytin

HomEvap-jäähdytin on hyvä ratkaisu sisäilman viilentämiseen monenlaisissa kohteissa. Se sopii sekä koteihin, toimitiloihin että muihin kohteisiin.  HomEvap-jäähdytin laskee sisätilasta ulosmenevän poistoilman lämpötilaa ja pitää siten lämmönvaihtimen kylmempänä, jolloin lämmönvaihtimen avulla voidaan puolestaan jäähdyttää sisääntuloilmaa. HomEvap muuttaa siis lämmönvaihtimen jäähdyttimeksi. HomEvap jäähdytin toimii automaattisesti vuorokauden ympäri tehostaen erityisesti öiseen aikaan tapahtuvaa jäähdytystä. HomEvap-jäähdytin voidaan asentaa helposti uusiin tai jo olemassa oleviin ilmanvaihtoratkaisuihin.

 • Liitetään suoraan ilmakanavan väliin tai ilmastointilaitteeseen

 • Toimii automaattisesti

 • Hiljainen

HomEvap Combi Comfort

Kun tarvitset sekä sisäilman jäähdytystä että kosteutta, ratkaisu on HomEvap Combi Comfort. Combi Comfort -laite koostuu sekä kostuttimesta että jäähdyttimestä. Järjestelmässä on säädin, joka ohjaa kostuttamista ja jäähdyttämistä automaattisesti. Lisämahdollisuutena on poikkeuksellisen kuumina päivinä käyttää jäähdytykseen laitteen kumpaakin osaa.

 • Toimii automaattisesti

 • Hiljainen

 • Legionellavapaa

 • Käytännöllisempi kuin erikseen asennetut kostutin ja jäähdytin

HomEvap Direct

HomEvap Direct sopii kohteisiin, joissa ei ole ilmastointilaitetta tai siihen ei voida tehdä muutoksia. HomEvap Direct toimii ilman ilmastointilaitetta, sillä se asennetaan suoraan huoneeseen. HomEvap Direct toimii ilmankostuttimena talvella ja ilmanjäähdyttimenä kesäaikaan. HomEvap Direct on varustettu hiljaisella, energiaa säästävällä tuulettimella, joka puhaltaa tilaan tasaisesti viileää tai kosteaa ilmaa. HomEvap Direct mittaa sisäilman lämpötilaa ja kosteutta ja menee automattisesti tarpeen mukaan päälle ja pois päältä.

 • Ei liitetä ilmanvaihtojärjestelmään

 • Toimii automaattisesti

 • Hiljainen

 • Legionellavapaa

homevap

Viilentää ~ Kosteuttaa ~ Säästää energiaa ~ Parempi sisäilma

Myynti ja asennus

Trakeen Oy toimii  yhteistyössä Finhol Bluen kanssa HomEvap ilmanksotuttimien ja jäähdyttimien jälleenmyyjänä ja asentajana koko Suomessa. Työntekijämme ovat LVI-alan ammattilaisia ja ovat saaneet kattavan koulutuksen HomEvap-laitteiden asentamiseen. Trakeenin ammattilaisten tekemä asennus varmistaa laitteiden oikean ja tehokkaan toimimisen.

Ota yhteyttä